Silke I

Hallo iedereen,

Ik ben Silke Schotsmans, ik ben 23 jaar en ben afkomstig uit Sint-Joris-Winge (?). De vraag waarvan ik afkomstig ben heb ik het afgelopen jaar veelvuldig proberen te beantwoorden. Het antwoord hierop is niet zo eenduidig, dus ik zal dat hier voor eens en voor altijd nuanceren; ik ben geboren in Diest, ben opgegroeid in Sint-Joris-Winge (waar mijn moeder woont), Sinds enkele jaren verblijf ik echter steeds meer en meer in Limburg (Genk waar mijn vader woont en Diepenbeek waar ikzelf op kot zit). Zo, dat is even duidelijker :) ?!

Ik studeer rechten en ga volgend jaar aan mijn master (major strafrecht) in Leuven beginnen. Omwille van mijn eerder ‘droge’ studiekeuze, was ik op zoek gegaan naar een uitdaging. Zo kwam ik terecht bij de verkiezing van de druivenkoning. Ik heb inderdaad al een prachtig jaar vol uitdagingen en activiteiten beleefd. Ik mag nog 2 maanden lang deze eervolle titel vertegenwoordigen en ga er met volle teugen van genieten.

In de toekomst zie ik mezelf liefst zo snel mogelijke afstuderen en zou ik graag wat van de wereld zien. Mijn interesse gaat vooral uit naar landen zoals Bali, Cambodja, Laos, Australië, Nieuw-Zeeland en Hawaï ! Een hele lijst :-) , maar ik hoop dat ik deze kinderdroom kan waarmaken. Bovendien droom ik van een carrière binnen het openbaar ministerie. Ik heb dus alweer wat nieuwe uitdagingen om aan te gaan.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit avontuur heb mogen beleven! Ik hou van de streek en zijn inwoners. Mocht zich ooit de kans voordoen, dan zou ik met veel plezier een inwoner van de streek worden.

Klik hier voor een overzicht van Silke’s activiteiten.

Van gewoon meisje tot Druivenkoningin.