Bedrijf in beeld

IJsedal fungeert dit jaar als ‘Bedrijf in Beeld’. IJsedal is een beschutte werkplaats in Overijse, die meer dan honderd mensen met een arbeidshandicap te werk stelt.

De gebeurtenis van IJsedal als ‘Bedrijf in Beeld’ wordt in de gebouwen van IJsedal gevierd. De ontvangst start met een glaasje en een hapje. Wanneer alle uitgenodigden aanwezig zijn, worden we in vier groepen verdeeld. Elke groep heeft een begeleider, die ons tijdens de rondleiding in de gebouwen bijstaat.

Na de rondleiding krijgen we een primeur aangeboden. IJsedal lanceert een uniek product, namelijk streekproductenpralines, waar wij de getuigen van mogen zijn. Als Druivenkoningin krijg ik de kans om de eerste praline te proeven. Ik kies voor een praline met druivenadvocaat, maar de pralines met kriekenaperitief en Abdij Groenendaal zijn op z’n minst even lekker.

Bij het verlaten van de gebouwen krijgen alle genodigden een doosje met pralines mee naar huis. Een leuke afsluiter van een geslaagde avond.